Nissa og Elisabeth

Litt om oss:

Last ned CV

 

* Elisabeth har sunget og spilt teater så lenge hun kan huske, og har gått på skoler både i USA og i Norge. Hun tok teaterutdannelse ved St. Olaf College (bachelor) og musikk ved Universitetet i Oslo (hovedfag).

Etter at hun ble håndplukket til Julemorgen i 1999, har barneunderholdning utgjort en større og større del av virksomheten. Utenom samarbeidet med Nissa, har hun bl.a. turnert med barneforestillinger for Rikskonsertene, og spilt inn CD’en Miriam Steinhuggerdatter. I tillegg opptrer hun ofte som “voksen”solist for ulike konsertorkestre.

* Nissa har også musikkutdannelse fra Universitetet i Oslo (mellomfag), og har vært freelance musiker og regissør i snart 30 år. Han spiller, synger, komponerer og arrangerer, - og instruerer, skriver og produserer revyer og andre typer teaterforestillinger.

Han har vært leder for tusenvis av “jam-sessions”, der musikere treffes og improviserer sammen, og har vært orkesterleder for teater, radio og TV. Utenom barnesangene har han komponert for teater, film og TV.

* Sammen har vi vært programledere for 100 direktesendte Julemorgen-sendinger på NRK 1, holdt nærmere 150 konserter fra Svalbard til Qatar (!), spilt inn 4 CD’er og gitt ut vår egen sangbok. Vi har opptrådt alene og med Kringkastingsorkesteret, med barnesolister og 1000-barns kor, i gymsaler og på TusenFryd og i Oslo Konserthus. Vi har ligget 3 ganger på Norsktoppen og blitt nominert til Spellemannsprisen...

Vårt varemerke er levende musikk. Vi bruker aldri “musikk på boks”, men har alltid med oss topp musikere, og gjerne lokale kor som er med oss hele konserten. Se liste over konsertsteder og samarbeisapartnere her.

Til øving kan kor og solister laste ned singback-versjonene og tekstene gratis herfra, og alle notene finnes i sangboken. Og av de 75 sangene finnes det en sang for en hver anledning, jul eller sommer – derfor er vi i virksomhet året rundt. Ta gjerne kontakt med oss hvis du ønsker at vi skal komme å opptre for, eller sammen med dere.

Nissa & Elisabeth

 

 

 

Nissa og ElisabethShow på Tusenfryd Show på Tusenfryd